Hoe groter de link des te meer info kunt u vinden.


Zoeken

Gebruiksvoorwaarden

 

Ieder bedrijf of persoon mag zich gratis en direct registreren bij pinboard.nl.

 

Pinboard.nl houdt zich echter het recht voor zonder opgaaf van reden persberichten en/of bedrijven te verwijderen. Wij hanteren een strict beleid ten aanzien van discriminatie, beledigingen, pornografie en illegale activiteiten.

 

Pinboard.nl is bedoeld als een zakelijk alternatief voor het plaatsen van persberichten die, met bronvermelding, kosteloos mogen worden overgenomen en geplaatst mogen worden in andere media. Degene die berichten op Pinboard.nl plaats gaat hier automatisch mee accoord.


Pinboard.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onvolkomenheden of fouten in de gegevens zoals die vermeld staan op deze site. Dit geldt voor de website zelf alsook voor alle persberichten die door gebruikers zijn geplaatst. Dit houdt mede in dat geen aanspaak gemaakt kan worden op financiële vergoeding of dergelijke. Pinboard.nl kan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor het (tijdelijk) uitvallen van het systeem.

 

Pinboard.nl is niet verandwoordelijk voor links naar sites die door anderen worden beheerd. Hiervoor kan geen enkele controle worden uitgeoefend en wij aanvaarden daarom ook geen enkele aansprakelijkheid.

 

Pinboard.nl houdt zich het recht voor persberichten en gebruikers te weigeren/verwijderen zonder opgaaf van reden.

 

Klachten, vragen of verbeteringen kunnen worden gemeld via de contact-link.