Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Donderdag 22 maart Starters Spreekuur voor uitzendondernemers bij Pay for People

Rotterdam, 19 maart - Startende uitzendondernemers doen er goed aan zich uitgebreid te (laten) informeren over de administratieve kant van het ondernemerschap. Daarom organiseert de Rotterdamse specialist in flexibele arbeid Pay for People, op donderdag 22 maart een Starters Spreekuur speciaal voor deze groep.

Wettelijke eisen
Naast een goed uitgewerkt businessplan,best replica watches moeten startende uitzendondernemers ook zorgen voor een feilloze administratie. Dat valt lang niet altijd mee. Denk aan alle wettelijke eisen, en dan stellen opdrachtgevers vaak ook nog aanvullende eisen. Een NBBU- of ABU-lidmaatschap, WKA verklaringen, NEN4400 certificering en een G-rekening zijn slechts enkele voorbeelden. Bovendien moeten uitzendbureaus hun uitzendkrachten wekelijks betalen terwijl de klant pas weken (of zelfs maanden) later betaalt. Dat vraagt om ruime voorfinanciering. Uitbesteden van de complete backoffice is dan een prima oplossing.

Enthousiasme
Pay for People krijgt bijna dagelijks aanvragen van startende (uitzend)ondernemers voor een adviesgesprek. Gesprekken die de medewerkers met alle plezier aangaan. �Adviesgesprekken met startende ondernemers vinden wij altijd zeer inspirerend�, vertelt Dennis Luyten, commercieel directeur. �We genieten enorm van de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee zij hun plannen met ons delen. Omdat beginnende ondernemers ook heel veel kunnen leren van elkaar, houden we om de week op donderdag een �Starters Spreekuur� speciaal voor startende uitzendondernemers.�

Aanmelden
Het Starters Spreekuur vindt plaats in het kantoor van Pay for People aan de Parklaan in Rotterdam. Het spreekuur start om 14:00 uur met een algemene introductie over Pay for People en de specifieke diensten die wij leveren aan startende (uitzend)ondernemers. Aansluitend krijgen de deelnemers de gelegenheid individueel of in kleine groepjes verder te praten met de adviseurs van Pay for People. Het spreekuur duurt totaal ongeveer anderhalf � twee uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het aantal deelnemers per spreekuur is beperkt tot vier. Aanmelden kan doorlopend via de website:www.payforpeople.nl.

Noot voor de redactie
Pay for People is d� specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, d.luyten@payforpeople.nl.

19-March-2012

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..