Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Nieuwe website Pay for People meer dan een corporate site

ROTTERDAM 28 december 2011 - Met één druk op de knop ging de nieuwe website van Pay for People eerder deze maand live. Uiteraard staat op deze nieuwe website alles wat bezoekers willen weten over de Rotterdamse payroll-organisatie en specialist in flexibele arbeid. Maar www.payforpeople.nl is meer dan een corporate site, het is vooral een plek waar (uitzend)ondernemers, groot en klein, terecht kunnen voor informatie over de administratieve processen rond flexibele arbeidsverhoudingen.

Expertise
Het werkgeverschap wordt steeds complexer en het bedrijfsleven ziet daardoor meer en meer de toegevoegde waarde van specialisten op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen. Het aantal payroll-organisaties groeit de laatste jaren dan ook enorm. “Er is echter veel kaf onder het koren in de branche”, vertelt directeur Wouter Veer. ‘Belangrijk dus dat ondernemers zich vooraf goed laten informeren en in ieder geval letten op de expertise, betrouwbaarheid en de exacte voorwaarden van een partij.”

Goed geïnformeerd
Informatie waar Pay for People niet geheimzinnig over doet en die duidelijk op haar site staat. Veer: “Op onze nieuwe website beschrijven we niet alleen hoe wij zaken doen, we geven ook inzicht in de branche en proberen antwoord te geven op administratieve vragen van ondernemers. Wij vinden dat ondernemers alleen een weloverwogen keuze kunnen maken voor een payroll-organisatie als zij goed geïnformeerd zijn. En natuurlijk is het mooi als de keuze dan op ons valt.”

Specifieke doelgroepen
Pay for People richt zich met haar nieuwe website op zeer specifieke doelgroepen: uitzendbureaus, inleners, MKB, horeca-ondernemers, zelfstandigen en natuurlijk werknemers die al werken via de Rotterdamse arbeidsspecialist. Veer: “We hebben bewust voor deze specifieke indeling gekozen. Deze doelgroepen verdienen namelijk elk hun eigen benadering. Dat blijkt ook uit onze dienstverlening. Wij zorgen dat intermediairs zich voor de volle 100% kunnen richten op het bemiddelen van kandidaten en geen omkijken meer hebben naar software en backoffice-zaken. Inleners krijgen via ons inzicht, overzicht en controle over hun flexibele schil en werknemers en zelfstandigen geven we de vrijheid zelf hun werk te kiezen, onder de beschermende paraplu van Pay for People.”

Nieuws
En natuurlijk is op de nieuwe website van Pay for People (bijna) dagelijks branchegerelateerd en eigen nieuws te lezen en staan ook de verslagen van de inspiratiebijeenkomsten die de Rotterdamse arbeidsspecialist vier keer per jaar organiseert.

28-December-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..