Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Prikkelende stellingen leiden tot nieuwe inzichten tijdens inspiratiebijeenkomst Pay for People’

‘Flexibilisering van de arbeidsmarkt niet te stoppen’ en ‘Nederland kan prima zonder de inzet van arbeidsmigranten’. Het waren twee van de vijf prikkelende stellingen die arbeidsmarktanalist Bart Verlegh voorlegde aan deelnemers van de succesvolle inspiratiesessie die Pay for People op 16 november organiseerde.

Vol huis
Ook deze keer kon Pay for People rekenen op een vol huis tijdens de gratis inspiratiebijeenkomst die de Rotterdamse specialist in flexibele arbeidsverhoudingen vier keer per jaar organiseert. Vast programmaonderdeel van de bijeenkomsten is een gastspreker. Deze keer was dit arbeidsmarktanalist Bart Verlegh. Pay for People heeft een nauwe band met Verlegh die zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot arbeidsmarktanalist en als associate verbonden is aan ‘Professionals in Flex’. Aan de hand van prikkelende stellingen liet hij deelnemers zien waar de kansen en de bedreigingen liggen in de uitzendbranche.

Social media
“Social media maken uitzendbureaus overbodig. Waar of niet waar?” vroeg Verlegh zijn publiek. Ook al waren nog niet alle deelnemers overtuigd van de kracht van social media, volgens Verlegh duurt het waarschijnlijk niet lang meer voor deze stelling bewaarheid wordt. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat uitzendkrachten steeds liever online contact hebben en dat meer dan de helft van de werkzoekenden er vanuit gaat dat social media hen kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Ook worden steeds vaker mobiele vestigingen gespot.

Inzichten
En ook de andere stellingen van Verlegh leiden voor velen tot nieuwe inzichten en maakte duidelijk waar de kansen en bedreigingen liggen in de uitzendbranche. Zo werd er ook intensief gesproken over flexibiliseringsbehoefte in combinatie met de groei van payrolling en economische groei op basis van het orderboekje van uitzendbureaus. Onderwerpen waar Pay for People haar klanten ook graag over informeert en adviseert.

Unieke webapplicatie
Uiteraard was er tijdens de bijeenkomst ook ruim gelegenheid om kennis te maken met Pay for People en haar dienstverlening. Pay for People is een backoffice-specialist die een stapje verder gaat. Het Rotterdamse bedrijf zorgt ervoor dat uitzendondernemers zich puur kunnen richten op hun core business: vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe de backofficeformule van Pay for People precies werkt, leggen de grondleggers ervan uit tijdens de bijeenkomst. Een grote rol is in ieder geval weggelegd voor Pay4me, de unieke webapplicatie die Pay for People in eigen beheer ontwikkelde.

Volgende bijeenkomst
De volgende inspiratiebijeenkomst zal volgend jaar plaatsvinden. Pay for People zal ruim van tevoren datum, onderwerp en locatie melden. Houd ook de site in de gaten www.payforpeople.nl

Noot voor de redactie

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, d.luyten@payforpeople.nl.

02-December-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..