Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

“Pay for People doneert ruim drieduizend euro aan Trees for Travel op Dag van de Duurzaamheid”

ROTTERDAM 11 november 2011 - 1.365 bomen heeft de stichting Trees for Travel kunnen planten van de ruim drieduizend euro die het Rotterdamse Pay for People doneerde. Een prachtig resultaat dat op deze 11e november, de Dag van de Duurzaamheid, bezegeld is met een certificaat.

‘Paperless office’
Al jaren stimuleert de Rotterdamse specialist in flexibele arbeidsverhoudingen Pay for People de ‘paperless office’. Hoe minder papier, hoe beter. Werknemers kunnen online - via de unieke eigen webapplicatie Pay4me - loonstroken opvragen en in 2009 is Pay for People al gestart met digitale facturatie aan klanten. Directeur Wouter Veer vertelt: “In 2010 hebben wij ruim 3.500 facturen en 8.600 loonstroken digitaal verstuurd. Hiermee bespaarden wij ruim 200 kg papier. Een enorme kosten- en milieubesparing.” Maar papierloos werken alleen vond Veer niet genoeg. Besloten werd het geld dat de besparing oplevert, te doneren aan een goed doel: Trees for Travel. “Niet omdat het moet, maar omdat het zo hoort.”

Nieuwe bomen
Sinds 2011 streeft Pay for People ernaar om minstens 80% van alle loonstroken en facturen digitaal te verzenden. De extra besparing op portokosten die ten opzichte van 2010 wordt gerealiseerd, komt ten goede aan Trees for Travel. Veer: “Dit geld wordt geïnvesteerd in de aanplant van nieuwe bomen op Maleisisch Borneo en herstel van vulkaanbossen op de Filippijnen. Op deze manier besparen we niet alleen papier, portokosten en CO2 uitstoot, we compenseren zelfs meer dan we gebruiken. Wekelijks zorgen wij op deze wijze voor de aanplant van ca. 30 nieuwe bomen.”

Certificaat
Inmiddels heeft de besparing van Pay for People €3412,50 opgeleverd die geresulteerd heeft in de aanplant van 1.365 nieuwe bomen. Zo staat te lezen op het certificaat dat marketing manager Trees for Travel Janjoris van Diepen, vandaag aan Veer overhandigde.

Meer over het werk van Trees for Travel vindt u op www.treesfortravel.nl

Noot voor de redactie
Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, d.luyten@payforpeople.nl .

11-November-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..