Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People gunt klanten en relaties blik achter de schermen in Diergaarde Blijdorp.�

Als sponsor van Diergaarde Blijdorp kon de Rotterdamse specialist in flexibele arbeidsverhoudingen Pay for People, haar klanten en relaties trakteren op een heel bijzonder middagje uit. Met ruim tweehonderd genodigden maakten zij op zaterdag 15 oktober een rondgang door de Diergaarde �n wierpen zij een blik achter de schermen.

Helpen en versterken
De jaarlijkse relatiedag begon met een welkomstwoord van directeur van Pay for People, Wouter Veer. Hij lichtte de keuze voor Blijdorp toe door het belang van symbiose � het samenleven van twee levensvormen - te benadrukken. Zoals dieren elkaar opzoeken en aanvullen, zo wil Pay for People haar klanten en relaties helpen en versterken. En natuurlijk draagt Pay for People als sponsor de Diergaarde een warm hart toe.

Bewondering
De dieren in Blijdorp oogstten veel bewondering.blancpain replica watches Onder begeleiding van een gids kregen de gasten van Pay for People een uitgebreide rondleiding en kregen zij te zien wat voor velen onzichtbaar blijft: een kijkje achter de schermen. En ook onderling gunden de aanwezigen elkaar een blik in het zakelijke leven van de ander en werden waardevolle contacten gelegd.

Zeeaquarium
Na een indrukwekkende rondgang door de dierentuin, kwam iedereen bijeen in het Oceanium voor een afsluitende borrel. Met een geweldig imposant uitzicht op het enorme zeeaquarium en haar bewoners, werd nog lang nagepraat. Pay for People en haar klanten en relaties kijken terug op een zeer geslaagde klantendag.

Noot voor de redactie
Pay for People is d� specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, d.luyten@payforpeople.nl.

07-November-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..