Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People wijst uitzendondernemers op kansen en bedreigingen

De kansen in de uitzendbranche lijken beter dan ooit. Er is veel aandacht voor flexibel werken, organisaties vergroten hun flexibele schil en de vraag naar uitzendkrachten stijgt. Maar waar kansen zijn, liggen ook bedreigingen op de loer. Pay for People volgt de marktontwikkelingen op de voet en wijst startende en gevestigde intermediairs op de arbeidsmarkt graag op de kansen en bedreigingen in de uitzendbranche en organiseert hiervoor een inspiratiebijeenkomst op 16 november in Utrecht.

Unieke webapplicatie
Pay for People is een backoffice-specialist die een stapje verder gaat. Het Rotterdamse bedrijf zorgt ervoor dat uitzendondernemers zich puur kunnen richten op hun core business: vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe de backofficeformule van Pay for People precies werkt, leggen de grondleggers ervan uit tijdens de bijeenkomst. Een grote rol is in ieder geval weggelegd voor Pay4me, de unieke webapplicatie die Pay for People in eigen beheer ontwikkelde.

Prikkelende stellingen
Pay for People organiseert ieder kwartaal een inspiratiebijeenkomst en nodigt hiervoor ook een gastspreker uit. Dit keer is dit Bart Verlegh. Pay for People heeft een nauwe band met Verlegh die zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot arbeidsmarktanalist. Zo heeft hij zich als marketing manager bij internationale arbeidsbemiddelaar OTTO Work Force gespecialiseerd in het in kaart brengen van de (inter)nationale flex- en arbeidsmarkt. Tegenwoordig is hij als associate verbonden aan ‘Professionals in Flex’. Tijdens de inspiratiebijeenkomst op 16 november zal Verlegh aan de hand van een aantal prikkelende stellingen uitzendondernemers wijzen op kansen en bedreigingen in de uitzendbranche. Daarbij staat hij uitvoerig stil bij een aantal specifieke doelgroepen, sectoren (niches), en flexvormen en hun kansen en bedreigingen.

Aanmelden
Als intermediair op de arbeidsmarkt wilt u deze bijeenkomst niet missen. Meld u snel aan, uiterlijk vóór 7 november, via de website van Pay for People. Hier vindt u ook het volledige programma. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Inspiratiebijeenkomst van 16 november in het Griftpark in Utrecht? Neemt u dan contact op met Timo Rijsdijk, 010 2250488 of per e-mail t.rijsdijk@payforpeople.nl.

Noot voor de redactie
Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 225 04 88, d.luyten@payforpeople.nl.

17-October-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..