Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Deelname Pay for People aan Zakenebeurs Regio Drachten groot succes

Eind vorige maand, op 21 en 22 september, vond in het Fries Congrescentrum de zevende editie plaats van de Zakenbeurs Regio Drachten. Ook de Rotterdamse payrollspecialist Pay for People was aanwezig en zette, samen met haar Friese partner Noordwerk, flexibele arbeidsverhoudingen op de kaart in het hoge Noorden.

Twee dagen lang stond Friesland in het teken van ondernemen en de zakelijke mogelijkheden in deze snelgroeiende provincie. Pay for People liet samen met Noordwerk de voordelen zien van flexibel werkgeverschap. Tijdens vier interactieve workshops konden deelnemers en bezoekers aan de Zakenbeurs Regio Drachten kennismaken met flexibele arbeidsverhoudingen en de bedrijfseconomische voordelen ervan.

Concrete klantcases
Extra aandacht ging tijdens de workshops uit naar concrete klantcases. Aanwezigen konden vragen stellen die de specialisten van Pay for People en Noordwerk direct beantwoordden. Uit de vragen die werden gesteld bleek eens te meer hoe belangrijk het is om de taal van ondernemers en hun klanten te spreken. En dat doen beide organisaties. Dit was ook meteen een van de belangrijke tips aan de deelnemers van de workshops: Zorg dat je in zee gaat met een organisatie die weet wat jouw drijfveren zijn en die weet welke arbeidsmarktontwikkelingen er spelen in jouw markt. Alleen dan kan een payroll-organisatie of dienstverlener op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen werkelijk meerwaarde bieden.

Besparen
Iedere ondernemer wil besparen, maar liefst niet op de core business. Financiële en personeelsadministratie kosten veel tijd en leiden af van waar het echt om gaat. Pay for People weet waar de schoen bij de meeste ondernemers wringt en neemt het werkgeverschap over, combineert het payroll-principe met slimme administratieve processen, vernieuwende automatisering en een makelaarsrol voor de externe inhuur. Zo besparen ondernemers op kosten voor een boekhouder, softwarepakket, administratiekantoor, verzuimverzekering, arbodienst en doorbetaling bij ziekte.

Op de kaart
De combinatie van unieke, specifieke dienstverlening én uitgebreide kennis en ervaring van flexibele arbeidsverhoudingen en payrolling, heeft ervoor gezorgd dat Pay for People zich tijdens de Zakenbeurs Regio Drachten goed op de kaart heeft gezet. Samen met Noordwerk geeft Pay for People op dit moment opvolging aan interessante leads.

Noot voor de redactie

Pay for People is dé specialist in flexibele arbeidsverhoudingen. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie over de deelname van Pay for People aan de Zakenbeurs Regio Drachten en over Pay for People kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Stephan van Uden, 010 225 04 88, s.vanuden@payforpeople.nl.

14-October-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..