Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People wijst ondernemers op speciale regels jonge werknemers

12-5-2011 ROTTERDAM - Ook deze zomer zullen weer veel jongeren een vakantiebaantje zoeken. Voor werknemers jonger dan 18 jaar gelden speciale arbeidsregels. Regels die alle ondernemers moeten kennen maar die soms lastig te onthouden zijn. Zeker als het aantal jonge medewerkers toeneemt, zoals in de zomervakantie. De Rotterdamse payrollspecialist Pay for People wijst haar klanten voortaan automatisch op deze regels via de webapplicatie Pay4me.

Automatisch
Klanten van Pay for People hebben geen omkijken naar hun personeelsadministratie. Deze verzorgt de payrollorganisatie namelijk zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Klanten vullen alleen via de webapplicatie Pay4me de gegevens van hun personeel in. Zoals persoonsgegevens en gewerkte uren. Dit is ook het moment waarop Pay for People haar klanten voortaan automatisch attendeert op de regels voor werknemers onder de 18 jaar.

Herhaling
En die arbeidsregels zijn uitgebreid. Er mag bijvoorbeeld alleen gewerkt worden op gezette tijden en met voldoende rust en niet op schooldagen. Daarom heeft Pay for People haar online administratiesysteem zo aangepast dat het verbanden legt tussen de leeftijd van de werknemer, het aantal gewerkte uren en dagen. Wijken de ingevoerde gegevens af van de toegestane norm, dan krijgt de klant een waarschuwing. “We realiseren ons dat de uren dan al gewerkt zijn”, vertelt Wouter Veer, directeur Pay for People. “Daar kunnen we niets meer aan doen. Maar door de waarschuwing van het systeem, inclusief toelichting, verkleinen we wel de kans op herhaling.”

12-May-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..