Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

In minder dan 10 seconden werknemer registreren

Rotterdam 13-04-2011 - De Rotterdamse payrollspecialist Pay for People heeft haar unieke, in eigen beheer ontwikkelde, backoffice-applicatie (Pay4me) verder uitgebreid. Klanten van Pay for People die de applicatie gebruiken, kunnen nu in minder dan 10 seconden een werknemer registreren.

Backofficeformule

Pay for People staat rolex daytona replica in de uitzendbranche bekend om haar onderscheidende backofficeformule: een uitgebreid dienstenpakket �n de unieke webapplicatie Pay4me. Pay for People neemt uitzendbureaus alle administratieve, juridische en financi�le taken uit handen, zoals het verwerken van werkbriefjes, loonbetalingen, contracten, correcties en facturatie. En, via Pay4me biedt zij klanten de gelegenheid 24 uur per dag en 7 dagen per week hun gegevens in te zien en in te voeren.

Arbeidsovereenkomst

Pay for People verbetert continu de functionaliteiten van Pay4me om aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen. Daarom is het nu mogelijk om in minder dan 10 seconden een nieuwe werknemer aan te melden. Niet langer zijn alle persoonlijke gegevens van medewerkers nodig. Het e-mail adres is voldoende. Na aanmelding door de werkgever, krijgt de medewerker direct een automatische mail met inlogcode voor Pay4me zodat hij zijn gegevens verder kan aanvullen. En vervolgens zijn arbeidsovereenkomst kan downloaden.

Tijd voor tijd

Een andere nieuwe functionaliteit in Pay4me is de mogelijkheid om overuren om te zetten in tijd voor tijd. Het bruto overwerkloon wordt ��n op ��n opgenomen in de vakantiedagenreservering waardoor het beschikbaar wordt om vrije dagen op te nemen.


Functionaliteiten

Andere functionaliteiten die Pay4me al biedt zijn onder meer arbeids- en opdrachtovereenkomsten inzien en downloaden, rapportages met omzet, uren en marges per periode, per klant en per plaatsing inzien en downloaden en plaatsingen bekijken, wijzigen en toevoegen.

Meer over Pay4me en de backofficedienstverlening van Pay for People leest u op de website http://www.payforpeople.nl/voor-wie-is-het/uitzendbureaus.html

13-April-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..