Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Payrolling dekt risico's af

Klant Pay for People doorstaat met gemak politiecontrole

ROTTERDAM 24-3-2011 - Een grootscheepse politiecontrole bij een feest in het Rotterdamse Westelijk Handelsterrein vorig weekend, liep voor de eigenaar goed af. En wel omdat hij zijn personeel payrollt via de Rotterdamse payrollspecialist Pay for People. Toen de politie de papieren opvroeg van alle aanwezige werknemers, waren die dik in orde. “Met payrolling dek je alle risico’s af”, aldus Richard Korb, eigenaar van het Westelijk Handelsterrein.

Papieren
Horecaondernemers moeten voldoen aan veel regels. De politie controleert regelmatig of zij zich ook aan alle regels houden. Zo ook zaterdag 12 maart 2011. Tijdens een groot feest in het Rotterdamse Westelijk Handelsterrein kwam de politie onverwacht controleren. Op geluidsoverlast en drugsgebruik maar ook op de geschiktheid van het personeel. Alle papieren en overeenkomsten werden opgevraagd, en omdat het personeel op de payroll staat bij Pay for People, waren deze prima in orde.

Risico’s
“Eigenlijk is het dom als je als ondernemer je personeel niet laat payrollen”, zegt Richard Korb, eigenaar van het Westelijk Handelsterrein. “Door te payrollen via een specialist als Pay for People heb je geen omkijken naar de administratie: werknemers zijn verzekerd tegen ongevallen, alle afdrachten worden afgedragen en de salarissen en toeslagen worden voldaan volgens de horeca cao. De payrollkosten wegen niet op tegen de risico’s die je loopt als je het niet doet. Met payrolling dek je alle risico’s af.”

Pay for People is de vaste partner van het Rotterdamse Westelijk Handelsterrein op het gebied van payrolling.

24-March-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..