Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Payrollorganisatie ‘in Balance’ zoekt samenwerking met Pay for People

Rotterdam - De Haagse payrollorganisatie ‘in Balance’ heeft samenwerking gezocht met de Rotterdamse payrollspecialist Pay for People. In een sterk veranderende markt wil in Balance haar dienstverlening veilig stellen en heeft daarom voor de efficiënte processen van Pay for People gekozen. in Balance blijft aanspreekpunt voor haar klanten en deze zullen maximaal profiteren van de samenwerking.

in Balance biedt ondernemers passende administratieve oplossingen op het gebied van financiële boekhouding, personeelsadministratie en payrolling. Om zich voor te bereiden op de toekomst, heeft in Balance besloten al haar payrollactiviteiten onder te brengen bij Pay for People, een specialist met meer dan 12 jaar ervaring op dit gebied.

Lidmaatschap
Geheel volgens de overzichtelijke processen en korte lijnen waar Pay for People om bekend staat, verzorgt zij voortaan voor in Balance de verloning en de facturering. in Balance blijft contactpersoon voor haar klanten en dus verandert er voor hen niets. Behalve dan dat zij nu profiteren van de scherpe tarieven van Pay for People, en het ABU- en NBBU lidmaatschap, én de NEN 4400-1 certificering van de Rotterdamse payrollspecialist.

Pay4me
Onderdeel van de dienstverlening van Pay for People is de unieke webapplicatie Pay4me. Via Pay4me krijgen alle klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week inzicht in hun volledige personeelsadministratie. Van het doorgeven van gewerkte uren tot het downloaden van arbeidsovereenkomsten. Ook kunnen medewerkers bepaalde verantwoordelijkheden krijgen zodat de handling op de werkvloer tot een minimum wordt beperkt. Alle payrollklanten van in Balance krijgen toegang tot deze applicatie.

Horeca
Door de samenwerking versterken Pay for People en in Balance ook hun positie binnen de horeca. Pay for People had al veel horecaondernemers in haar klantenkring, met de samenwerking met in Balance komt daar nog eens een groot aantal strandpaviljoenhouders bij. Want met een kantoor aan de Haagse kust, mag in Balance veel strandexploitanten tot haar klantenkring rekenen. De samenwerking tussen in Balance en Pay for People is per direct van kracht.

21-March-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..