Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Uitzendondernemers ontdekken de mogelijkheden van social media tijdens bijeenkomst Pay for People

Rotterdam-14-2-2011. Hoe zet je social media effectief in en wat zijn de kansen voor de uitzendbranche? Uitzendondernemers komen erachter tijdens de Inspiratiebijeenkomst van Pay for People op 23 februari in Utrecht.

Inspiratiebijeenkomst
Vier keer per jaar organiseert Pay for People inspiratiebijeenkomsten voor de uitzendbranche. Tijdens deze bijeenkomsten helpt de Rotterdamse payrollorganisatie startende en ervaren uitzendondernemers meer uit hun vak te halen. Onder meer door speciale thema’s te behandelen. Deze keer is dat ‘Social media in de praktijk’. Hoe maak je goed gebruik van social media en hoe kan je ze voor je laten werken? Moet je vacatures bijvoorbeeld wel of juist niet twitteren? En wat maakt een goed LinkedIn profiel? Op 23 februari komen uitzendondernemers erachter.

Applicatie
Waar deelnemers aan de Inspiratiebijeenkomst ook achter komen, is het gemak van het uitbesteden van de volledige backoffice. Een dienst die Pay for People speciaal biedt aan intermediairs op de arbeidsmarkt. Via de unieke, in eigen beheer ontwikkelde webapplicatie Pay4me, kunnen klanten van Pay for People met minimale inspanningen hun backoffice bijhouden. Pay for People doet de rest.

Netwerken
Na de Inspiratiebijeenkomst hebben deelnemers uiteraard de gelegenheid om te bouwen aan hun 'off-line' netwerk. Zoals gebruikelijk wordt de bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel waar deelnemers uitgebreid kunnen napraten met de specialisten van Pay for People en collega-uitzendondernemers.

Aanmelden
Intermediairs op de arbeidsmarkt willen deze bijeenkomst niet missen. De toegang is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt. Reageer dus snel. Aanmelden kan via de website van Pay for People.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Inspiratiebijeenkomst van 23 februari, dan kunt u contact opnemen met Timo Rijsdijk, 010 2250488 of per e-mail (t.rijsdijk@payforpeople.nl).

--------

Noot voor de redactie

Pay for People is specialist in flexibel werkgeverschap en neemt alle administratieve rompslomp graag bij u weg. Voor meer informatie over de diensten van Pay for People kunt u terecht bij Dennis Luyten, tel. 010 2250488.

14-February-2011

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..