Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People sponsort kinderverzorgers Stichting Peduli Anak

Ieder kind verdient een kans. Hier, maar ook in het buitenland. Dat vindt Pay for People en daarom steunen de Rotterdamse payrollorganisatie en haar klanten al geruime tijd de Stichting Peduli Anak. Per 1 oktober gaat Pay for People over tot het sponsoren van de kinderverzorgers van Peduli Anak. In ieder geval de helft van de kinderverzorgers is voortaan verzekerd van een inkomen.

Rechten
Peduli Anak komt op voor de rechten van straatkinderen, weeskinderen en verwaarloosde kinderen in Indonesië. Ze biedt ondersteuning en zorg op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en kinderrechten. Nu nog alleen in Indonesië, maar in de toekomst hopelijk ook in andere landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Een initiatief dat Pay for People en haar klanten van harte aanmoedigen.

Kinderverzorgers
In eerste instantie steunde Pay for People samen met klanten de kinderen van Peduli Anak met een maandelijkse financiële bijdrage. Deze bijdrage voorzag in de kosten voor het levensonderhoud van de kinderen. Naast onderdak, een veilige thuishaven en medische voorzieningen, krijgen de kinderen van Peduli Anak ook intensieve begeleiding van kinderverzorgers. Deze kinderverzorgers werken dagelijks aan het herbouwen van het zelfvertrouwen van de kinderen en bereiden hen voor op een zelfstandig leven buiten de stichting als zij volwassen zijn.

Salarissen
Sinds 1 oktober betaalt Pay for People samen met een aantal klanten, de salarissen van zes van de twaalf kinderverzorgers van Peduli Anak. Pay for People betaalt de ene helft van het salaris van de kinderverzorgers, en de klanten de andere helft. Zo kan de Stichting Peduli Anak andere donaties verder investeren in de operationele kosten van de kinderopvang en kunnen de kinderverzorgers de intensieve zorgverlening aan de kinderen blijven voortzetten en hun eigen gezin onderhouden. Pay for People streeft ernaar samen met klanten de sponsoring te verhogen en in de toekomst de salarissen van nog meer kindverzorgers mede te kunnen betalen.

Kijk voor meer informatie over Pay for People op www.payforpeople.nl en voor het werk van de Stichting Peduli Anak op www.pedulianak.com

27-October-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..