Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People op Vakbeurs Jong Ondernemen 2010

Op 22 en 23 september vindt in het World Trade Center in Rotterdam de Vakbeurs voor Jong Ondernemen 2010 (VJO'10) plaats. Dit jaar is het thema 'Ondernemen vanuit je hart'. Pay for People kan dus niet ontbreken!

Innovatief
Tijdens VJO'10 presenteren jonge en innovatieve bedrijven zich en krijgen de kans contact te leggen met grote ondernemingen en gevestigde zakenmensen. Zo helpen zij elkaar weer een stap verder op de ondernemersladder en binnen het MKB. Omdat VJO’10 geen branche- of marktselectie kent, kunnen er bijzondere samenwerkingsverbanden ontstaan.

Met hart en ziel
Het thema van dit jaar is ‘Ondernemen vanuit je hart’. Een thema dat ons op het lijf geschreven is. Omdat we zelf onze ziel en zaligheid in Pay for People leggen én omdat we ondernemers administratieve lasten uit handen nemen zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun core business. Want dat is waar ondernemen echt om gaat, doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Voor veel ondernemers is de personele en loonadministratie dan ook een onaangename bijkomstigheid. Voor ons is het onze core business en daarmee helpen we anderen graag.

Kom ook!
De toegang van VJO’10 voor bezoekers is gratis, dus kom ook en breng een bezoek aan onze stand. Deze is namelijk volledig ingericht Booz Events en voorzien van comfortabele loungesets en een design cocktailbar. De perfecte ambiance om een goed gesprek te voeren over ondernemen. Je vindt Pay for People in stand 82a.

Vul van tevoren wel even een aanmeldformulier in dat te verkrijgen is via Timo Rijsdijk, t.rijsdijk@payforpeople.nl

Ga voor meer informatie over de Vakbeurs Jong Ondernemen 2010 naar www.vjo-10.nl

15-September-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..