Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Ontdek het geheim van succesvolle uitzendbureaus

Rotterdam 8-9-2010. Startende uitzendondernemers die behoefte hebben aan inspiratie, doen er goed aan deel te nemen aan de Inspiratiebijeenkomst van Pay for People op 29 september in Utrecht. Maar ook reeds gevestigde intermediairs op de arbeidsmarkt zijn van harte welkom. Pay for People verklapt dan namelijk het geheim van een succesvol uitzendbureau: de backoffice uitbesteden.

Pay for People is een payrollorganisatie die een stapje verder gaat. replica watches Het Rotterdamse bedrijf verzorgt namelijk ook de volledige backoffice voor uitzendbureaus zodat zij zich puur kunnen richten op hun core business: vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Hoe de backofficeformule van Pay for People precies werkt, leggen de grondleggers ervan uit tijdens de bijeenkomst. Een grote rol is in ieder geval weggelegd voor Pay4me, de unieke webapplicatie die Pay for People in eigen beheer ontwikkelde.

Speciale gast
Pay for People organiseert ieder kwartaal een inspiratiebijeenkomst en nodigt hiervoor ook een inspirerende spreker uit. Deze keer is Patrick Hustinx de speciale gast. Hij is sinds tien jaar actief in de branche arbeidsbemiddeling en schrijver van het handboek �Ondernemen in Flex� dat februari dit jaar verscheen. In het boek, dat wordt uitgegeven door een combinatie van partners waaronder brancheorganisaties ABU en NBBU, legt Hustinx uit waar je als startend uitzendondernemer op moet letten, hoe de branche werkt en behandelt hij de complexe regelgeving waarmee uitzendondernemers te maken krijgen. En Hustinx weet waar hij het over heeft. Hij was enkele jaren hoofd sociaal economische zaken bij de ABU en is oprichter van advies- en interimmanagementbureau �Professionals in Flex�.

Aanmelden
Als intermediair op de arbeidsmarkt wilt u deze bijeenkomst niet missen www.bestclock.cn . Meld u snel aan via de website van Pay for People. Hier vindt u ook het volledige programma. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Inspiratiebijeenkomst van 29 september, dan kunt u contact opnemen met Timo Onink, 010 2250488 of per e-mail t.onink@payforpeople.nl.

08-September-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..