Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

ZZP'er kiest voor vrijheid en dus payroll

Rotterdam 6-9-2010. Zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) word je niet zomaar. Het is een weloverwogen keuze. Eén die steeds meer mensen maken. Want ZZP staat voor velen gelijk aan vrijheid met behoud van de juiste ‘werk-leven’ balans. Daarbij past geen administratieve rompslomp en daarom heeft het Rotterdamse payrollbedrijf Pay for People sinds kort haar dienstverlening ook toegespitst op zelfstandigen.

Eensluidende cijfers lijken er niet te zijn, maar geschat wordt dat er in ieder geval ruim vierhonderdduizend zzp’ers zijn in Nederland. Mensen die kiezen voor meer vrije tijd en meer verdienen. De aantrekkelijke voordelen. Toch kleven er ook enkele nadelen aan het zzp-schap: administratieve rompslomp en grotere financiële risico’s. Juist de keuze voor meer vrijheid en meer vrije tijd komen in het gedrang als de administratieve druk en de zorgen om de risico’s te groot worden.

Balans
Daarom is payroll zo geschikt voor zelfstandigen: geen administratieve rompslomp meer en geen juridische werkgeverszorgen. De dienstverlening van Pay for People is er dan ook op gericht de keuze voor vrijheid met behoud van de juiste ‘werk-leven’ balans van zelfstandigen te ondersteunen. De waardevolle balans tussen de declarabele uren, waarin vaak harder, met meer toewijding en efficiënter wordt gewerkt dan in loondienst, met daar tegenover zorgeloze vrije tijd.

Vijf minuten
Pay for People gebruikt ook voor de dienstverlening aan zelfstandigen haar unieke webapplicatie Pay4me. Hierop aangesloten, geeft de zelfstandige eenmalig door welke afspraken hij heeft gemaakt met opdrachtgevers en vult hij de wekelijks te factureren uren in. Pay for People doet de rest en zorgt voor facturatie aan opdrachtgever en, indien nodig, het debiteurenbeheer. Met de dienstverlening van Pay for People is een zelfstandige nog maar vijf minuten per week kwijt aan zijn administratie. Geen zorgen meer om contracten, tariefafspraken en urenregistratie. Wel vrijheid en meer tijd voor het eigen vak.

Meer informatie over payrolldienstverlening voor zelfstandigen leest u op http://www.payforpeople.nl/voor-wie-is-het/zelfstandigen.html

Noot voor de redactie
Pay for People is dč specialist in payrolling. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 2066266

06-September-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..