Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People trakteert relaties op Heerlijk Rotterdam

Payrolldienstverlener Pay for People nodigt ook dit jaar haar relaties uit nader kennis te maken met elkaar en culinair Rotterdam tijdens Heerlijk Rotterdam. Van 19 tot en met 22 augustus vindt dit culinaire evenement weer plaats aan de Rotterdamse Parklaan, de ‘voortuin’ van Pay for People.

Uniek
Heerlijk Rotterdam laat bezoekers op unieke wijze kennismaken met de culinaire top van Rotterdam en omstreken. Daarmee vormt Heerlijk Rotterdam het perfecte decor voor Pay for People om haar unieke werkwijze nog eens extra onder de aandacht te brengen. En om haar relaties, van horecaondernemers tot uitzendbureaus, kennis te laten maken met Santas espresso, de enige zelfstandige koffiebrander van Rotterdam.

Presentatie
Op zaterdag 21 augustus verwelkomen Pay for People en Santas espresso de genodigden op het kantoor van Pay for People aan de Parklaan. Onder het genot van een kopje Santas espresso vertellen de payrollspecialisten van Pay for People, met ruim tien jaar ervaring in het vak, wat de voordelen zijn van payrolling en hoe Pay for People hier invulling aan geeft. Waarbij uiteraard wordt stilgestaan bij Pay4me, de unieke webapplicatie van Pay for People. Na de introductie en presentatie, begeleiden de gastheren van Pay for People en Santas espresso de genodigden naar Heerlijk Rotterdam.

White paper Horeca
Tijdens Heerlijk Rotterdam gunnen Rotterdamse horecaondernemers bezoekers een blik in hun keuken. Voor Pay for People heeft de horecawereld weinig geheimen meer, want zij mag veel horecaondernemers tot haar klantenkring rekenen. Payrolling is namelijk bij uitstek geschikt voor de horeca omdat in de horeca meer dan gemiddeld op flexibele basis wordt gewerkt. Dat betekent dat er regelmatig mensen in- en uit dienst gaan, dat oproepcontracten snel over kunnen gaan in vaste contracten en dat het gewerkte aantal uren, en dus het salaris, elke periode weer anders is. Meer over payroll in de horeca, leest u in de white paper die Pay for People onlangs heeft geschreven. Deze kunt u kosteloos bestellen bij de horeca-unit van Pay for People via e-mail of telefonisch 010 2066261.

Meer informatie
Meer over Pay for People leest u op onze website www.payforpeople.nl Lees meer over Heerlijk Rotterdam http://www.heerlijk.nl/rotterdam/ en bezoek ook de website van Santas espresso http://www.santasespresso.nl/

Heeft u nog vragen? Neem contact op met Timo Rijsdijk, t.rijsdijk@payforpeople.nl of 010 2250488.

09-August-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..