Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Lancering Payrollforum.nl

Rotterdam, 26 juli 2010. Welke voordelen heeft payrolling voor de werknemer en wat mag u van een payrollorganisatie verwachten? En waar moet u op letten bij de keuze van een payrollorganisatie? Vragen waarop u de antwoorden graag op één plek vindt en waarvoor u niet eerst het hele internet hoeft af te struinen. Daarom is er nu www.payrollforum.nl. Hèt platform waar u terecht kunt voor al uw vragen en antwoorden over payrolling.

Hoe werkt het?
Payrollforum.nl is voor iedereen toegankelijk. Net als bij andere fora kunnen gebruikers zich registreren of als gast reageren. Gebruikers kunnen zelf een discussie starten en reageren op lopende discussies. Onderwerpen die op het forum aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld het waarom van payrolling, arbeidsvoorwaarden, cao’s, verantwoordelijkheden, klantinformatie en de rol van payrollorganisaties in de uitzendbranche.

Pay for People
Payrollforum.nl is een initiatief van payrolldienstverlener Pay for People uit Rotterdam. Medewerkers van Pay for People monitoren de bijdragen op het forum en letten er op dat gebruikers de huisregels in acht nemen. Ook zullen zij inhoudelijk reageren op onderwerpen. Voorop staat dat het forum van de gebruikers is. De onderwerpen die aan bod komen, zijn de onderwerpen waar bezoekers ook echt meer informatie over willen.

Waarom Payrollforum.nl?
Enige tijd geleden viel het directeuren van Pay for People, Wouter Veer en Dennis Luyten, op dat er op internet nog geen plek is waar payrolldienstverleners, werknemers èn werkgevers terecht kunnen met hun vragen over payrolling. Veer: “Er is veel informatie te vinden op het web over payrolling, maar het meeste is afkomstig van payrolldienstverleners en dus eenzijdige informatie. Wij geven met het Payrollforum meerdere partijen de mogelijkheid te reageren op een onderwerp en zelf onderwerpen aan te kaarten. Vooral dat laatste vinden we heel belangrijk. Wat leeft er en waar is behoefte aan? Daarom zijn er nu ook maar enkele topics aangemaakt ter inspiratie, zodat gebruikers zelf vorm kunnen geven aan het forum. Uiteindelijk zal op Payrollforum.nl een schat aan informatie ontstaan, zullen er levendige discussies worden gevoerd en houden we elkaar scherp.”

Wisdom of crowds
“En Pay for People gelooft in ‘wisdom of crowds’”, vult Luyten zijn collega Veer aan. “Simpel gezegd: twee weten meer dan één. We moeten niet altijd alleen op expertise afgaan. Soms kan collectieve wijsheid gebruikt worden om een probleem op te lossen. Dat zie je ook al in sociale netwerken als LinkedIn, alleen is dat niet voor iedereen toegankelijk. Payrollforum.nl wil een laagdrempelige plek bieden waar informatie beschikbaar is en waar we samen aan de ontwikkeling van ons vakgebied werken.”

Ga naar www.payrollforum.nl

26-July-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..