Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

"Eerst pakken, dan geven"

Aandacht voor salestechnieken tijdens bijeenkomst Pay for People

Eerst pakken dan geven. Deze tip van Stefan Kersbergen van Kenneth Smit Training namen sommige aanwezigen tijdens de inspiratiebijeenkomst van Pay for People wel heel letterlijk. Een van de deelnemers kwam onder valse voorwendselen naar de bijeenkomst en probeerde zo concurrentiegevoelige informatie te bemachtigen.

Unieke applicatie
Op 20 mei organiseerde Pay for People de tweede inspiratiebijeenkomst van dit jaar. Ook deze keer stond de backofficeformule van Pay for People voor intermediairs op de arbeidsmarkt op het programma. Pay for People beschikt als enige in de branche over een zelfontwikkelde applicatie, Pay4me, waarmee uitzendbureaus de volledige backoffice uit handen kunnen geven en zich zo kunnen concentreren op hun kernkwaliteiten. Zij houden zich bezig met het matchen van kandidaten en opdrachtgevers en Pay for People doet de rest, zoals de perfecte verloning en stipte facturatie. Om de aanwezigen een indruk te geven van de applicatie gaf Timo Onink, adviseur flexbranche, tijdens de bijeenkomst een demonstratie van Pay4me.

Compliment
De belangstelling voor Pay4me was groot. Bij sommigen zelfs heel groot. Edwin Schaap, eigenaar van concurrent Payper, had zich onder een valse naam aangemeld en wilde wel heel veel weten. Commercieel directeur van Pay for People, Dennis Luyten, kreeg naar aanleiding van zijn gedrag argwaan en confronteerde Schaap. Uiteindelijk gaf hij toe niet te zijn wie hij beweerde. Dennis Luyten: “Wij vinden het niet kies dat iemand op deze manier inside information bij de concurrent probeert weg te halen. Het is overigens niet de eerste keer dat ons dit gebeurt. Bij een eerdere bijeenkomst infiltreerde een salesmanager van Payroll Select op eenzelfde manier. Maar wij hebben geen geheimen, iedereen mag weten hoe goed wij het doen. En het is natuurlijk ook een compliment, de concurrent die komt afkijken.”

Salestraining
Pay for People staat erom bekend veel meerwaarde te bieden. Zo kunnen klanten die gebruik maken van de backofficediensten ook advies op maat krijgen, biedt Pay for People hen ondersteuning bij de bedrijfsvoering en kunnen zij deelnemen aan workshops en trainingen. Dus ook tijdens deze inspiratiebijeenkomst werden de deelnemers getrakteerd op een gastspreker: Stefan Kersbergen van Kenneth Smit Training verzorgde een salestraining. Kersbergen maakte onder meer duidelijk dat je eerst goed moet begrijpen wat de rol van de salesmanager is binnen de organisatie voordat je verkooptechnieken succesvol kunt toepassen. En wat ook heel belangrijk is, zorg dat je een toezegging krijgt van (potentiële) klanten. Zij willen dat ook van jou als het om korting gaat bijvoorbeeld. Oftewel: “Eerst pakken, dan geven!”.

De volgende inspiratiebijeenkomst van Pay for People is op 23 september.

28-May-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..