Zoeken

Parklaan 28

3016 BC

Rotterdam

tel: 010-2250488

web: http://www.payforpeople.nl

mail: a.limaheluw@payforpeople.nl

PRESS RELEASE

Pay for People versterkt team met Arno van Boven en Ronny Hubertse

Op 1 april zijn bij het Rotterdamse payrollbedrijf Pay for People twee nieuwe sales executives gestart: Arno van Boven en Ronny Hubertse. Beide heren zullen zich concentreren op de activiteiten van Pay for People in de horecabranche. Van Boven in de regio Den Haag/Scheveningen en Hubertse in de regio Utrecht/Amersfoort.

Arno van Boven (1970)
Met Arno van Boven krijgt Pay for People er een gedreven sales executive bij. De afgelopen vijf jaar verkocht hij onder meer zendtijd voor radio en televisie. Van Boven is geen vreemde in medialand. Hij begon zijn loopbaan bij de radio, als presentator en als salesmanager. Via lokale stations als Radio West en Stadsradio Rotterdam, kwam hij terecht bij het landelijke Radio Noordzee Nationaal om vervolgens de overstap te maken naar televisie. Hier produceerde hij onder meer programma’s voor John de Mol. Na jaren heen en weer te hebben gereisd tussen zijn woonplaats Den Haag en Hilversum, is de tijd aangebroken voor Van Boven om een functie dichter bij huis te betrekken. In de positie van sales executive bij Pay for People heeft hij de perfecte match gevonden. “Als oud-horecaondernemer, ik ben ook nog eigenaar geweest van horecazaken, weet ik met welke personele problemen men in de branche te maken heeft. Horecaondernemers hebben behoefte aan flexibel personeel dat snel inzetbaar is, zonder enorme administratieve rompslomp. Pay for People biedt uitkomst.”

Ronny Hubertse (1981)
Ronny Hubertse is vindingrijk, deinst niet gauw ergens voor terug en legt gemakkelijk contacten. Hij kent de horecabranche en kreeg het uitzendwerk met de paplepel ingegoten. Reden voor Pay for People om Hubertse tot sales executive te benoemen. Na zijn studie Sportmanagement & Business koos Hubertse voor een baan in de horeca. De afgelopen twee jaar werkte hij als formulemanager bij de Jaarbeurs Utrecht. Samen met zijn collega’s ontwikkelde en verzorgde hij cateringconcepten voor alle evenementen die de Jaarbeurs organiseert. Een zeer intensieve baan waarin Hubertse veel horeca-ervaring heeft opgedaan en contacten heeft gelegd. “De behoefte aan meer speelruimte en meer contact met klanten deed me besluiten de overstap te maken naar Pay for People. Ik ken de horecabranche goed en ik ben bekend in de uitzendwereld, mijn moeder runt al jaren een succesvol uitzendbureau. Het team gaf de uiteindelijke doorslag. Pay for People is professioneel, servicegericht en er is ruimte voor persoonlijke aandacht, zowel voor klanten als collega’s.”

Horecaondernemers in de regio’s Utrecht/Amersfoort en Den Haag/Scheveningen kunnen binnenkort in levenden lijve kennis maken met Hubertse en Van Boven.

---------------------------

Noot voor de redactie

Pay for People is dè specialist in payrolling. Wij doen dat professioneel, persoonlijk en met passie. Daarnaast verzorgen we de volledige backoffice voor intermediairs op de arbeidsmarkt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.payforpeople.nl of neem contact op met Dennis Luyten, 010 2066266.

10-May-2010

Meer persberichten van Pay for People

Fusie ABU en NBBU (30-Nov-2009)

Fusie ABU en NBBU..

Strandbeurs 2009 (12-Nov-2009)

..